Reanimatie / AED

In Nederland worden wekelijks ruim 300 mensen getroffen door een hartstilstand. Hoe sneller een slachtoffer kan worden geholpen, hoe groter de overlevingskans. Daarom hangt er in veel openbare ruimtes een Automatische Externe Defibrilator. In de cursus Reanimatie/AED leert u hoe u op een veilige en verantwoorde manier de AED gebruikt.

In de cursus leert u hoe u iemand met een hartstilstand zo effectief mogelijk kunt helpen. Naast een training op het gebied van hartmassage en beademing krijgt u ook instructies over de AED (Automatische Externe Defibrilator). Hiermee vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer aanzienelijk.

In de cursus leert u:

  • Behandeling vitale functies.
  • benadering bewusteloos slachtoffer, controle bewustzijn en ademhaling.
  • Reanimatie.
  • Inzet van de AED.

De cursus reanimatie & AED neemt 1 dagdeel in beslag. De cursus reanimatie & AED is voor iedereen geschikt en wordt gegeven door NRR-gecertificeerde instructeurs. Zij werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Na toetsing van de deelnemers wordt een reanimatie/AED certificaat van Kako Training Centre uitgereikt. Dit certificaat is 1 jaar geldig. De cursus reanimatie & AED wordt incompany gegeven, met een minimum van 8 deelnemers.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.